Obëll steropori 0101

Dimensionet: 140 x 260 mm.

2.30

Shifra: 311 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Styropor i fortë, me shumicë pas shkumës: 100g / l, garanton qëndrueshmëri të lartë dhe rezistencë.
Për suvatim.