Obëll rafaelo 0456

Obëll rafaelo 0456

12.0015.00

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e ekuilibruar, në formë e bërë nga druri i ahut në këmbën e kërcitjes tarnamid.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,7 mm, pasqyrë e lëmuar, skajet e bluar, (të siguruar dhe të mbuluar), skajet e rrumbullakosura.
Për llaç gips funksionon.

Informacion shtesë

Dimensionet:

80x200mm, 75x95x240mm