Obëll portokalli 0313

Obëll portokalli 0313

Dimensionet: 140 x 280 mm.

6.00

Shifra: 4895 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll plastik me sfungjer gome

Plastike: PS – polistiren.
Dorezë ergonomike dhe në formë.
Sfungjer gome jastëk, gome natyrale në Indi, trashësi: 20 mm.
Për zbutjen e llaçit të gipsit të lagësht.