Obëll plastike 0301

Obëll plastike 0301

Dimensionet: 130 x 270 mm.

2.50

Shifra: 114837 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll plastike për suva plastike: PS – polistiren trashësia e pllakës: 4 mm dorezë ergonomike, konturuese dhe e ekuilibruar për mistosje dhe teksturë të suvave strukturore