Obëll plastike 0300

Obëll plastike 0300

Dimensionet: 130 x 270 mm.

2.50

Shifra: 114838 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll plastike, e lëmuar plastike: ABS – ngritje e ngurtësisë së pjesës së punës trashësia e pllakës: 4 mm dorezë ergonomike, konturuese dhe e ekuilibruar për mistosje dhe teksturë të suvave strukturore