Obëll plastike 0102

Dimensionet: 140 x 500 mm.

3.30

Shifra: 645 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

  • Polistireni i fortë, vlera më e madhe pas shkumëzimit: 100 g / l, i cili siguron forcë të lartë dhe rezistencë të mistris ndaj gërryerjes.
  • Për suvatim.