Obëll për pastrimin e fugave 2642

Obëll për pastrimin e fugave 2642

Dimensionet: 140 x 280 mm.

3.00

Shifra: 8017 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Bazë sfungjeri pore, e dendur, e prerë, trashësi: 30 mm, dorezë ergonomike, e profilizuar e bërë nga kompozitë e drurit (40% dru, 40% polipropileni, 15% xhami, mbushëse 5%), strukturë e ndjeshme dhe aroma e drurit, forca plastike, nuk bymehet kur ekspozohet ndaj ujit, për larjen e pllakave pas grouting.