Obëll pa dhëmbë 0220

Obëll pa dhëmbë 0220

Dimensionet: 130 x 270 mm.

6.40

Shifra: 10042 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Lëmsh i butë çeliku inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm,dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe e profilizuar me dy përbërës (G-2) në një këmbë të zgjatur alumini, siguron ngurtësi më të madhe të pjesës së punës për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.