Obëll metali

10.4012.20

Pastroje

130x580mm: 29 në gjendje
130x680mm: 12 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar, e konturuar prej druri ahu, e llakuar për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.

Informacion shtesë

Dimensionet:

130x580mm, 130x680mm