Obëll metali SOFT HANDGRIP

Obëll metali SOFT HANDGRIP

Dimensionet: 130 x 480 mm.

10.00

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Obëll prej çeliku inox, i çelur çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm dorezë ergonomike, e profilizuar, me dy përbërës (G-21) për shpërndarjen e llaçeve ngjitës dhe punimeve të izolimit
dizajn i regjistruar.

Informacion shtesë

Dimensionet e dhëmbëzorëve:

6 x 6 mm, 8 x 8 mm, 10 x 10 mm, 12 x 12 mm