Obëll metali me dhëmbë

Obëll metali me dhëmbë

Dimensionet: 130 x 480 mm.

9.409.60

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar, e konturuar prej druri ahu, e llakuar, për përhapjen e llaçeve të zamit dhe për përhapjen e zamit nën rrjetë gjatë punimeve të izolimit termik.

Informacion shtesë

Dimensionet e dhëmbëzorëve:

12 x 12 mm, 10 x 10 mm, 8 x 8 mm, 6 x 6 mm