Obëll metali ECO LINE 2623

Obëll metali ECO LINE 2623

Dimensionet: 130 x 405 mm.

5.50

Shifra: 113704 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e profilizuar e bërë nga kompozitë e drurit (40% dru, 40% polipropileni, 15% xhami, mbushëse 5%), strukturë e ndjeshme dhe aroma e drurit, forca plastike, nuk bymehet kur ekspozohet ndaj ujit, për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.