Obëll metali 0257

Obëll metali 0257

Dimensionet: 130 x 480 mm.

Dimensionet e dhëmbëzorëve: 6 x 6 mm.

11.00

Shifra: 113718 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll prej çeliku inox, i çelur çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm dorezë ergonomike, e konturuar, tre përbërës (G-21) për përhapjen e llaçeve vetë-rrjedhës, me shtresa të trasha dhe të deformueshme siguron mbulim maksimal të pllakave me zam dizajn i regjistruar.