Obëll me dorëz PVC 0403

Obëll me dorëz PVC 0403

Dimensionet: 130 x 270 mm.

3.75

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, Dorezë ergonomike, e balancuar dhe e konturuar PS – polistireni, për përhapjen e llaçeve ngjitës.

Informacion shtesë

Dimensionet e dhëmbëzorëve:

10 x 10 mm, 8 x 8 mm, 6 x 6 mm