Obëll me dorëz gome 0473

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.90

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 1988 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e ekuilibruar, në formë, me dy përbërës (G-1) në këmbën e kërcitjes me tarnamid.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,7 mm.
Për aplikimin e llaçit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.