Obëll me dhëmb

Obëll me dhëmb

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.404.50

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe e konturuar prej druri të ahut, e llakuar, në një këmbë tarnamid për përhapjen e llaçeve ngjitës.

Informacion shtesë

Dimensionet e dhëmbëzorëve:

12 x 12 mm, 10 x 10 mm, 8 x 8 mm