Obëll me dhëmb hark 0463

Obëll me dhëmb hark 0463

Dimensionet: 130 x 270 mm.

5.00

Shifra: 10041 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë dy-komponente ergonomike, e ekuilibruar, në formë (G-1) në këmbën e kërcitjes me tarnamid.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,7 mm.
Për shpërndarjen e ngjitësve vetë-nivelues, shtresë të trashë dhe të formuar në pllaka me format të madh.
Garanton mbulimin maksimal të pllakave me ngjitës.