Obëll gome e kaltërt 0240

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.60

Shifra: 4865 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Lëmsh i butë çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe e profilizuar me dy përbërës (G-11) në këmbën e tarnamidës për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.