Obëll fuge e kaltër e fortë 0325

Obëll fuge e kaltër e fortë 0325

Dimensionet: 95 x 240 mm.

3.90

Shifra: 4851 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për pikë me saldime me çimento dhe epoksi.