Obëll fuge e bardhë 0310

Obëll fuge e bardhë 0310

Dimensionet: 140 x 280 mm.

4.50

Shifra: 4849 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll plastik me gome të bardhë
Plastike: PS – polistiren.
Dorezë ergonomike dhe në formë.
Jastëk: gome e bardhë, trashësi: 8 mm.
Për piketimin.