Obëll e kaltërt PVC për kënde 0483

Dimensionet: 100 x 270 x 30 mm

4.50

Shifra: 1989 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe në formë e bërë nga PS – polistiren.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,7 mm.
Për mbarimin e suvasë në qoshe.