Obëll e kaltërt 0408

Obëll e kaltërt 0408

Dimensionet: 130 x 480 mm.

9.00

Shifra: 4859 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar, e konturuar prej druri ahu, e llakuar, për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.