Obëll e kaltërt 0407

Obëll e kaltërt 0407

Dimensionet: 130 x 380 mm.

7.80

Shifra: 667 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm
dorezë ergonomike, e ekuilibruar, e konturuar prej druri ahu, e llakuar
për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve