Obëll 0472

Dimensionet: 130 x 270 mm.

5.30

Shifra: 20096 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Doreza ergonomike dhe e ekuilibruar e bërë nga druri i ahut, në këmbën e zgjatur të aluminit, garanton ngurtësi më të madhe të pjesës së punës.
Steelelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësi: 0,7 mm.
Për aplikimin e suvave të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.