Obëll 0414

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.30

Shifra: 1787 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe e konturuar prej druri të ahut të llakuar, në një këmbë tarnamid për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.