Obëll 0266

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.50

Shifra: 20081 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Lëmsh i butë dhe i lëmuar me qoshe të rrumbullakosura çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë 3-komponente (G-24) ergonomike, e balancuar dhe e konturuar në këmbën e tarnamidit për aplikimin e suvasë së gipsit, falë dy qosheve të rrumbullakosur, mjeti lë më pak shenja.