Obëll 0260

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.90

Shifra: 20080 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Obëll prej çeliku inox, i butë, G-24 çelik inox, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm, dorezë tre-komponente ergonomike, e balancuar dhe e konturuar (G-24) në këmbë tarnamid për aplikimin e shtresave të përfundimit të gipsit, llaçeve dhe ngjitësve.