Obëll 0206

Dimensionet: 130 x 270 mm.

4.50

Shifra: 114846 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Lundër çeliku inox me qoshe të rrumbullakosura, rezistent ndaj acidit, trashësia: 0.7 mm,
dorezë ergonomike, e ekuilibruar dhe e profilizuar me dy përbërës (G-1) në këmbën e tarnamidës
për aplikimin e suvasë së gipsit, falë dy qosheve të rrumbullakosur, mjeti lë më pak shenja