Multimeter industrial 65

110.00

Matja e shpejtësisë, Matja e këndit të mbylljes (pika e ndezjes), Matja e ciklit të detyrës, LCD me automatik. ndriçimi në sfond, funksioni i mbajtjes së të dhënave.

Ekran: LCD me automatik. ndriçim në sfond, 3 shifror, 1999.
Funksioni i fikjes automatike: 15 Minutë.
Pesha: 335 g përfshirë bateri

S’ka stok

SKU: 18933 Kategori: ,

Testboy 65 është veçanërisht i përshtatshëm për aplikim në sektorin e automobilave dhe punëtorive. Sepse, përveç funksioneve standarde të multimetrit, ai gjithashtu mundëson matjen e lehtë të shpejtësisë, këndit të mbylljes dhe ciklit të punës. Extremelyshtë jashtëzakonisht i fortë dhe bind në përdorimin e përditshëm për shkak të funksionimit të tij të lehtë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Multimeter industrial 65”