Multimeter digjital TV216N

Multimeter digjital TV216N

Ekran: LCD me 4 shifra.
Kategoria e mbingarkesës: CAT III 600 V.
Rezistenca e hyrjes: 10 MΩ.
Dimensioni: 220 × 75 × 35 mm.
Pesha: 340 g.
Ngjyra: E kuqe / e zezë.

160.00

Shifra: 18927 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për shkak të funksioneve të tij të matjes së ndryshueshme, njehsori digjital i fiksimit, Testboy TV 216N, mund të funksionojë në mënyrë universale. Detaje të dobishme, siç janë ekrani i madh, ndriçimi manual dhe automatik i rrezeve dhe pozicioni i matjes, e bën funksionimin veçanërisht të lehtë dhe të besueshëm.