Multimeter digjital 2200

Multimeter digjital 2200

Diapazoni automatik, detektor i ndërprerjes së kabllove pa kontakt, pishtar LED.

Kategoria e mbingarkesës: CAT II 400 V, CAT III 300 V.
Testi i diodës: Rryma e provës 0.6 mA.
Lloji i tensionit jashtë ngarkesës. 1.5 V.
Standard: IEC / EN 61010-1, IEC / EN 61010-2-03.
Përmasat: 140 x 70 x 35 mm.

63.00

Shifra: 18924 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Multimetri dixhital i ndryshueshëm, Testboy 2200, ka të gjitha funksionet për funksionimin universal në sektorët e instalimit elektrik, shërbimit dhe industrisë. Shtë e lehtë për tu përdorur dhe siguria e përdoruesit rritet për shkak të pishtarit të integruar LED, si dhe detektorit të ndërprerjes së kabllit jo-kontakt të instaluar.