Multimetër digjital 100

Strehim ABS i prishur dhe rezistent ndaj ndikimit, Ekran LC shumë i lexueshëm me ndriçim sfondi, Funksioni i mbajtjes së të dhënave.
Ekran: LCD me 4 shifra.
Kategoria e mbingarkesës: CAT III 600 V.
Gjerësia e brezit AC V: 40 –1000 Hz.
Rezistenca: 0 – 60 Ω ± 2,0%, ± 5 Shifra.
Duke filluar: Automatik.
Pesha: 115 g përfshirë. bateri.

56.50

Shifra: 18926 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Multimetër Testboy Pocket 100 është një zhvillim i mëtejshëm i Testboy Pocket popullor. Për shkak të konstruksionit të saj kompakt, shumë funksioneve dhe funksionimit të lehtë, është një ndihmë e vlefshme jo vetëm në zanatet ose në sektorin industrial, por edhe për elektricistët hobi gjatë të gjitha detyrave standarde të matjes.