Mistri 0801

Dimensionet: 200 x 190 mm.

4.90

Shifra: 20097 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, me dy përbërës (G-6).
Steelelik tokësor i dyanshëm, trashësi 1,2 mm, i bashkuar.
I ekuilibruar në mënyrë të përsosur.
Për punimet e tullave dhe suvatimit.