Mistri 0803

Dimensionet: 120 x 180 x 80 mm.

4.30

Shifra: 113715 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e ekuilibruar, me dy përbërës (G-6).
Trashësia: 1.2 mm, e salduar.
Mistri i përkryer i ekuilibruar.
Për punimet e tullave dhe suvatimit.