Mikser me tel të rrumbullakët

Mikser me tel të rrumbullakët

2.504.40

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Steeleliku, nxitësi i galvanizuar
Shufra e rrumbullakët – ø 8 mm 120 (1207), ø 10 mm (1208).
Për nxitje të llaçeve dhe ngjitësve të pllakave.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

500mm, Ø 90mm, 500mm, Ø 80mm