Mikser me M14 1211

Madhësia: 600mm, Ø 130mm.

10.60

Shifra: 4894 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Mikser çeliku, nxitësi i galvanizuar, shufra e rrumbullakët Ø 12,5 mm me mbarim M-14, për nxitje të suvasë, llaçeve dhe zamit.