Mbushës i baterive 807598

Mbushës i baterive 807598

230V 6V/12V/24V

330.00

Shifra: 118973 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

MENAXHIMI E BARNAVE Elektronike për mirëmbajtjen totale të
Bateritë WET, GEL, AGM, MF, PbCa, EFB und Li në 6/12 / 24V dhe për aktivitete mbështetëse kur ndërhyni në automjete në punëtori, dyqane riparimi dhe ambientet e tregtarëve të makinave.
Teknologjia inovative e Energjisë Rrjedhëse garanton performancë më të mirë, deri në 50% më shumë sesa karikuesit tradicionale të baterive.
Teknologjia Pulse Tronic garanton ngarkimin optimal të baterisë mbi 8 faza.
Doctor Charge 50 kryen 5 funksione:
1. karikimi automatik dhe mirëmbajtja e baterive me teknologjinë PULSE TRONIC, edhe në kushte të vështira mjedisore (temperatura të ulëta);
2. Testet e baterisë siç janë tensioni në terminal, kapaciteti fillestar (CCA) dhe kontrolli operacional i alternatorit të automjetit;
3. rikuperimi i baterive të sulfatuara ose shumë të shkarkuara dhe rikuperimi i funksionimit optimal me rigjenerimin periodik;
4. Burim i qëndrueshëm i furnizimit me energji për ndryshimet e baterisë (për të mbrojtur elektronikën elektronike), për aktivitetet diagnostikuese (kontrollet e operacionit të kryera në automjete), për mbajtjen operative të baterive të automjeteve të ekranit në sallë ekspozite;
5. automjetet fillojnë ndihmën.
Bazuar në teknologjinë SMPS (Switch Mode Furnizimi me energji elektrike). Në rast të përdorimit të zezë ose përdorimeve të përsëritura, Doctor Charge 50 mund të vendoset në cilësimet e fundit të kryera, për më tepër kabllot mund të kalibrohen sipas llojit të tyre (gjatësi të ndryshme dhe / ose seksione). Shumë mbrojtje në dispozicion. Përshtatet me pajisjen PFC.