Mbushës i baterive 807594

149.00

Dimensionet: 30 x 9,5 x 5,5 cm.
Pesha: 1,33 kg.

Ka stok

SKU: 118974 Kategori: ,

Karikues elektronik multifunksional i baterive dhe karikues i ndërlikuar për bateri WET, GEL, AGM, MF, PbCa, EFB, 12V / 24V.
Zgjedhja e 2 voltazheve të karikimit në modalitetin Pulse Tronic: 12V / 24V. Zgjedhja automatike e rrymës së karikimit.
Funksione të përparuara për karikimin dhe mirëmbajtjen e baterive në temperatura të ulëta dhe për bateritë AGM. Aktivizimi i
Funksioni RECOVERY mundëson rivendosjen e baterive të sulfatuara.
Features:
– Karikimi dhe mirëmbajtja automatike në Pulse Tronic;
– 2 voltazhe për karikim;
– Afishimi i nivelit të ngarkesës së baterisë;
– Funksioni AGM për të ngarkuar dhe mirëmbajtur bateritë AGM;
– Funksioni COLD për të ngarkuar dhe mirëmbajtur bateritë në temperatura të ulëta;
– Funksioni REKOVERY për të rikuperuar bateritë e sulfatuara;
– Funksioni FURNIZIM për furnizimin me energji të qëndrueshme gjatë ndërrimit të baterisë;
– Mbrojtje nga mbingarkesa, qarku i shkurtër dhe përmbysja e polaritetit.
Kompletoni me kabllo me kapëset dhe kabllon me eyeletë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Mbushës i baterive 807594”