Mbushës fuge të pllakave

1.601.90

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Plastike.
Prerja e gomës në anët në kënde të ndryshme për mbushjen më të saktë të bashkimit në vende me vështirësi të arritshme.
Për pikë me saldime me çimento dhe epoksi.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

145mm, 245mm