Mbushës Drive 9000 12 V 829565

  • Përshkrim

Përshkrim

Fillestar portabël i jashtëzakonshëm shumë kompakt me shumë funksione 12V për motorët, automobilët, kampe, motorët detarë etj.
Përshtatet me dy dalje USB (1A-2,1A) për të ngarkuar pajisjet elektronike (tablet), smartphone, MP3 player, kamera etj.), Dy dalje 12 / 19V në laptopë me energji elektrike dhe pajisje të tjera dhe dy LED me intensitet të lartë dritat.
Përdor qelizat polimer me litium LiPo me efikasitet të lartë që sigurojnë karikim të shpejtë dhe të plotë, të monitoruar vazhdimisht nga një seri LED.
I plotë me kabllot fillestare, lidhës të ndryshëm për pajisjet mobile, prizën e çakmakut dhe ngarkesën në mur.