Mbajtëse shkumësi 2017

Mbajtëse shkumësi 2017

Dimensionet: ø 11 – 12 mm.

8.50

Shifra: 4241 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Mbajtës i lythit për ngjyrosje të rrumbullakëta dhe gjashtëkëndore me diametër 11-12 mm
Ju shmangni duart e ndyra duke shtypur butonin e shtytjes dhe rregulloni ngjyrën.
Art.Nr. 2017: E bërë plotësisht nga alumini me klip të dobishëm.