Mbajtëse kartelash c-secure, e hirit CH001

GIDN-24137893

19.90

Shifra: 21515 Kategori:
  • Përshkrim

Përshkrim

Përshëndetje për mbajtësit e kartelave tona minimale, kompakte nga alumini, të disponueshme në ngjyra të ndryshme. Mbajtësit e kartelave i mbrojnë ato nga konsumimi, dhe dobësimi dhe vjedhja përmes rrezeve. Të gjithë mbajtësit e kartelave janë të pajisur me një mekaniz?m të patentuar që siguron qasje të lehtë në kartat tuaja.