Matës i trashësisë së shtresës 74

Matës i trashësisë së shtresës 74

Ekran: Optik përmes 3 LED-ve.
Diapazoni i matjes: 0–400 μm; ± 15%.
Sipërfaqja minimale: 7 mm.
Trashësia minimale e substratit: Fe: 0,8 mm.
Temperatura e punës: 0–40 ° C.
Përmasa: 160 x 33 mm.
Pesha: 80 g.
Ngjyra: e kuqe.

63.00

Shifra: 18934 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Me ekranin e tij të qartë LED, testuesi i trashësisë së shtresës, Testboy 74, mundëson kontroll të shpejtë dhe të lehtë të të gjitha veshjeve jo-magnetike në çelik ose hekur, të tilla si ngjyra, smalt, krom, bakër, zink etj. Particularlyshtë veçanërisht i përshtatshëm për kontroll të shpejtë automjete për dëmtime të mëparshme të aksidenteve në punëtoritë e makinave.