Marker perament

Dimensionet e kokës: 1,5 – 3 mm.

2.00

E gjelbërt e mbyllurE gjelbërt e mbyllurE kaltërE kaltërE kuqeE kuqeE zezëE zezë
Pastroje

e-gjelbert-e-mbyllur: 904 në gjendje
e-kalter: 124 në gjendje
e-kuqe: 218 në gjendje
e-zeze: 34 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Për shënimin dhe shkrimin e përhershëm të pothuajse çdo materiali, për shembull plastike, kartoni, metali, qelqi, gome, druri…
Tharje e papjekur dhe e shpejtë
Bojë me erë të ulët pa Xylene / Toluene.

Informacion shtesë

Zgjedh ngjyrën :

, , ,