Marker për kablla 0747

Madhësia e kokës: 0.75 mm.

2.00

Shifra: 9970 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për shënimin dhe shënimin e përhershëm të kabllove elektrike, përbërësve precizikë mekanikë, lidhjet kabllovike dhe etiketat.
Tharje e lehtë dhe e shpejtë.
Bojë me erë të ulët, pa shtimin e xylen toluenit.