Marker oil 0471

Dimensionet e kokës: 2 – 5 mm.

3.50

Shifra: 17157 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Vaj për qëllime të tëra për hobi dhe industri, pa silikon
Lubrifikimi i saktë në industri, zanate, bujqësi, gjueti dhe qitje, shtëpi dhe kopshtari, ndërtim modeli, makina dhe automjete…
Mijëra përdorime ashtu si heqja e etiketave ngjitëse të çmimeve, lubrifikimi i zinxhirëve të biçikletave, lubrifikimi i menteshave në gërshërë të mëdha, pastrimi i armëve dhe armët, lirimi dhe lubrifikimi i vidhave, lubrifikimi i sendeve shtrydhëse, lubrifikimi i dyerve, lubrifikimi i rrotave, lubrifikimi i hard mekanizmat e punës