Marker me kokë të gjatë 1102

Madhësia e kokës: 25 mm.

4.10

Shifra: 17155 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Tregues për shënimin e vrimave të stërvitjes dhe zonave me vështirësi
Extra e gjatë (25 mm) dhe e hollë çelik – e përkryer për punën e instalimit.
I rezistueshëm nga uji në pothuajse çdo sipërfaqe.