Marker industrial

Madhësia e kokës : 4 mm.

2.90

E bardhëE bardhëE gjelbërt e mbyllurE gjelbërt e mbyllurE kaltërE kaltërE kuqeE kuqeE zezëE zezë
Pastroje

e-zeze: 29 në gjendje
e-bardhe: 52 në gjendje
e-gjelbert-e-mbyllur: 159 në gjendje
e-kalter: 217 në gjendje
e-kuqe: 21 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Markues cilësor i bojës për përdorim profesional, industrial
Për shënjimin shumë të errët të pothuajse çdo materiali si metali, qelqi, plastika, guri, kartoni, pllaka, druri
Për shënjimin dhe shkrimin veçanërisht në sipërfaqet e errëta
Bojë e papërshkueshme nga uji, e tharjes së shpejtë
Maja e plumbave e përdorur lart: tërhiqeni majën – ktheni – rrinë përsëri

Informacion shtesë

Zgjedh ngjyrën :

, , , ,