Makinë për prerje të pllakave DC-250-1200

Kodi: DC-250-1200
120cm

1,350.00

Shifra: 113641 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Rregullimi i lartësisë së kokës duke lejuar rregullimin e lartësisë së prerjes.
E rregullueshme (0 deri 60º) me ndalesë anësore.
Tavolinë e lëvizshme për pastrim të lehtë.
Këmbë të palosshme me rrota të integruara për bartje të lehtë.
E pajisur me sistemin ZERO DUST(zero pluhur).
Testuar dhe çertifikuar nga TNO.