Makinë për lidhjen e armaturës DTR180ZK

Tensioni i akumulatorit: 18 V – LXT,
Diametri i telit: 0,8 mm,
Dimensionet: 304 x 93 x 318 mm,
Pesha (EPTA): 2,6 kg,
Kapaciteti i akumulatorit: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah.
– Ky çmim është vetëm për veglën pa bateri.

1,730.00

Shifra: 19739 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PËRFITIMET PËR PËRDORUESIN:

  • Lidhje më e lehtë dhe më e shpejtë e shufrave të hekurit në sekuencë
  • Lidhjet me 1 karikim me BL1850 ~ 5300 lidhje
  • 2 modalitete mund të zgjidhen: një aktivizim / aktivizimi i vazhdueshëm
  • Forca e lidhjes mund të rregullohet në 6 faza, sipas gjendjes së materialit
  • E lehtë për t’u ngarkuar
  • Shpejtësia e lidhjes rreth 0,95 sekonda